Kennisdag Facilitair & Gebouwbeheerders

42 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-04-2023 om 09:00

Einde

20-04-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

BCN Utrecht, Daltonlaan 100, UTRECHT

Het doel van de kennisdagen Facilitair & Gebouwbeheerders, het informeren van facilitair managers, huisvestingsmanagers en gebouwbeheerders over onderwerpen waar zij minimaal aandacht aan moeten besteden, zoals wettelijke regels, het beheren van risico's.

En ook de aandacht voor noviteiten in het vakgebied blijven in het aanbod van onderwerpen voorop staan.

Voor facilitair managers en verantwoordelijken is actuele kennis van facilitair management en gebouwbeheer onontbeerlijk. HoLaPress Congresbureau draagt met zijn Kennisdagen Facilitair management & Gebouwbeheer ertoe bij, dat u deze benodigde kennis kunt vergaren; op de snelst mogelijke wijze, tegen de laagste investering en volgens de jongste inzichten.

 De workshops zijn interactief opgezet. Het leren met en van elkaar staat voorop. Na een introductie over de laatste ontwikkelingen van het onderwerp door de workshopleider staan uw vragen en antwoorden centraal. Zodoende krijgt u niet alleen de jongste inzichten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer, maar doet u ook veel praktische kennis over het workshoponderwerp op.

De opzet van de dag is strak, maar eenvoudig. Bij iedere workshop is plaats voor maximaal 20 deelnemers. Op basis van volgorde van inschrijving worden de deelnemers ingedeeld. Iedere workshop duurt twee uur met halverwege een rook-koffiepauze van 5 minuten. Tijdens de lunchtijd zullen er broodjes en drinken worden geserveerd.

Programma

Overzicht workshops

Inschrijven

0  reacties

Cookie-instellingen