Trendz 2023

38 keer bekeken 0 reacties

Begin

10-01-2023 om 10:00

Einde

10-01-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Franklinweg 2, Gorinchem

Hoe ziet de winkel van de toekomst eruit? En welk type souvenirs werken omzetverhogend? De antwoorden worden gegeven op de voorjaarseditie van vakbeurs Trendz 2023 die op 8, 9 en 10 januari wordt gehouden in Evenementenhal Gorinchem.

De Winkel van de Toekomst 
Trendz en het SintLucas college te Boxtel presenteren gezamenlijk De Winkel van de Toekomst tijdens de beurs. De afgelopen weken hebben de studenten hard gewerkt aan de presentaties die zij ten toon gaan stellen op Trendz. Hierin gaan ze de bezoeker inspireren over hoe, naar hun idee, de winkel van de toekomst eruit kan zien.

Bloemen & Planten plein 
De rol voor groen binnen styling en ontwerpprojecten wordt steeds belangrijker. Voor de voorjaarseditie van de beurs zijn Trendz, branchevereniging VBW, Groothandelscentrum Plantion en het vakblad Bloem & Blad een hele mooie samenwerking aangegaan. En is er deze Trendz editie een plein voor bloemisten en tuincentra, demonstraties van onder andere Europees groen kampioene Hanneke Frankema, bloemwerk door aankomende talenten en een paneldiscussie. Dit alles om bloemisten en groenstylisten te ondersteunen bij hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Trendz lezingen

Er volgen nog meerdere interessante programma-onderdelen houdt de website van Trendz in de gaten.

Deelname is geheel gratis.

Bestel hier je ticket!

Cookie-instellingen