FutureLab - Verbeter je positie op de arbeidsmarkt

45 keer bekeken 0 reacties

Begin

16-01-2023 om 10:00

Einde

16-01-2023 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

FutureLab is een oriƫntatieprogramma voor gemotiveerde mensen die een loopbaanstap wil maken waarin we focussen op digitale skills. Hoe blijf je aantrekkelijk voor je huidige of toekomstige werkgever en vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt?

In dit programma werken we aan je netwerk en jouw vaardigheden, maar je krijgt vooral zicht op de door digitalisering veranderende arbeidsmarkt en de kansen die het jou biedt.

Je gaat aan de slag met een persoonlijk actieplan, met jouw leerdoelen, en we tonen je omscholingsmogelijkheden die jou kunnen helpen om aansluiting te vinden bij de vele vacatures op de huidige arbeidsmarkt. Hoe kom jij, met jouw talent, in beeld bij topwerkgevers?

Data FutureLab

Een aanmelding is altijd voor alle drie de labs (2 uur per lab), noteer deze 3 data in je agenda. Deelname aan losse labs is niet mogelijk.

Data: 16, 23 en 30 januari

Hoe ziet het volledige programma van FutureLab eruit?

1. Intakegesprek FutureLab

Na inschrijving voor het programma, nemen we per mail contact met je op voor een online intakegesprek (15 min) met je persoonlijke coach. 

2. Lab 1: Start-event met online Escape Room (16 januari)

In dit gezamenlijke spel kruip je met andere spelers in de huid van een recruiter. Doel is binnen 60 minuten een geschikte kandidaat te vinden voor een openstaande vacature. Op deze manier krijg je op speelse wijze zicht op de belevingswereld van recruiters en word je uitgedaagd aan de hand van digitale tools die anno 2022 belangrijk zijn. 

3. E-learning

Na afloop van Lab 1 ontvang je toegang tot de speciaal ontwikkelde e-learning waarmee je de komende weken aan de slag gaat. Deze e-learning helpt je om je te verdiepen in de door digitalisering veranderende wereld. We geven je kennis op de invloed van thema's als kunstmatige intelligentie.

4. Lab 2: inspiratie-event (23 januari)

Duik in de grotere digitale wereld om je heen en bekijk de invloed van technologische ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Je krijgt informatie over de nieuwste innovaties op digitaal gebied en wat je ermee kunt. We staan stil bij de banen van de toekomst, want beroepen veranderen razendsnel en dit biedt nieuwe kansen en mogelijkheden. Dit lab sluiten we af met een pitch van een werkgever die verteld over de kansen op de hedendaagse arbeidsmarkt.

5. Lab 3: Slot-event met bootcamp & inzichten omzetten in actieplan (30 januari)

Dit lab start met een Q&A waarin een werkgever verteld waarop wordt gelet bij het selecteren van kandidaten (als je meer wilt weten over deze specifieke werkgever en een vrijblijvend vervolggesprek wilt kan je dit gelijk aangeven). Na de pitch start de bootcamp. De opgedane inzichten uit de vorige Labs en de e-learning worden omgezet in een persoonlijk actieplan. Op welk gebied wil jij je verder ontwikkelen en wat worden jouw volgende stappen naar futureproof?

6. Laatste stap: Persoonlijk coachgesprek met ontwikkeladvies

Het FutureLab sluit je af met een persoonlijk adviesgesprek (30 min) met een loopbaancoach. Je bespreekt met je coach jouw persoonlijke situatie, het in lab 3 gemaakte actieplan en krijgt vrijblijvend advies over mogelijke vervolgstappen.

Ontwikkel jezelf en meld je nu aan!

Ben jij enthousiast geworden en wil jij niet alleen jezelf, maar ook jouw digitalents, kansen op de arbeidsmarkt en je netwerk vergroten?  Elk maand start een nieuwe groep, dus wees er snel bij! Losse deelname aan de labs is niet mogelijk.

AANMELDEN VOOR EVENT

 

0  reacties

Cookie-instellingen