Duurzame textiel meetup regio Utrecht – Let’s meet!

16 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-10-2022 om 19:30

Einde

20-10-2022 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Kanaal30 30 Kanaalweg 3526 KM Utrecht

Kom naar de eerste Duurzame textiel meetup regio Utrecht door duurzaam textiel ondernemers Tinka van der Kooij (duurzame naailessen) en An Dertien (FOR KEEPS). Met veel nieuwe mensen, nieuwe plannen en op het podium drie duurzame textiel start-ups uit de regio.

Textiel met een hele korte levensduur en veel afval; de manier waarop we omgaan met textiel kan veel duurzamer. Wij zijn allebei ondernemers met een missie in duurzaam textiel. En spreken veel ondernemers en organisaties die allemaal, naast elkaar, vanuit verschillende invalshoeken, bezig zijn met duurzaamheid en textiel. Deze ondernemers en organisaties hebben elkaar vaak nog niet op het vizier. Wij denken dat we samen meer impact kunnen maken als mensen elkaar beter weten te vinden. Daarom ben je van harte uitgenodigd langs te komen bij de eerste Duurzame textiel meetup regio Utrecht!

We zijn voor deze eerste meetup te gast bij de duurzame makers van Studio30 in Kanaal30. Daar zijn we welkom voor een aantal pitches, een korte rondleiding door Belinda van Studio30 en een borrel.

Tinka en An organiseren dit event samen met Impact030 en Maria van Noerrelund Unique. Omdat we aan het opstarten zijn vragen we voor de borrel een bijdrage van 5 euro (+1,20 fee voor Eventbrite.)

TICKETS

 

Cookie-instellingen