Inspiratie avond SketchUp 3D design

585 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-10-2022 om 18:30

Einde

20-10-2022 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Nimeto, Smijerslaan 2 in Utrecht

Kom langs en ervaar hoe je met SketchUp Pro, hét 3D ontwerpgereedschap voor Windows en Mac, in zeer korte tijd een professioneel 3D ontwerp maakt (o.a. interieurs, gebouwen, constructies en (tuin)landschappen). Laat je inspireren en ontdek de mogelijkheden. Uiteraard mét een gezellig hapje+drankje.

Wil jij meer weten van het 3D ontwerpprogramma SketchUp Pro? Op de inspiratie avond ontdek je meer over de beginners, gevorderde, layout en Bim cursus. 

Al vrij snel kun je je opdrachtgevers met indrukwekkende 3D ontwerpen verrassen, maar je kunt je ook doorontwikkelen tot een echte SketchUp Pro. De mogelijkheden zijn zo goed als oneindig.

Op deze avond ontmoet je de trainer, oud deelnemers en bedrijven die SketchUp dagelijks in de praktijk gebruiken. Samen ontdekken jullie of SketchUp ook jouw ideeën gaat omzetten in realistische digitale ontwerpen.

Het SketchUp programma wordt veel gebruikt in de  bouw- en onderhoudswereld, door architecten en interieurprofessionals en tuin ontwerpers. Wanneer je deze cursus succesvol afrond, ontvang je een officieel SketchUp certificaat en dat is heel wat waard op de arbeidsmarkt!

En het grote voordeel: Deze cursus wordt volledig vergoed vanuit het STAP-budget waardoor je de cursus ook nog eens gratis kunt volgen.

Wanneer: Donderdag 20 oktober
Tijdstip: 18.30 - 21.00 uur
Locatie: Nimeto - Smijerslaan 2, Utrecht

 Aanmelden inspiratie avond 

Het wordt een gezellige avond vol inspiratie en ruimte om te ontdekken en experimenteren. Met natuurlijk een hapje, een drankje en gelegenheid tot netwerken en ervaringen uitwisselen. Zien we je de 20ste?

 Aanmelden inspiratie avond 

Cookie-instellingen