Innovatiecafé Zeist

76 keer bekeken 0 reacties

Begin

28-09-2022 om 20:00

Einde

28-09-2022 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Innovatiecafé Zeist

Thema: Vernieuwen en digitaliseren. Welke kansen bieden digitale innovaties voor bestaande en toekomstige uitdagingen van de culturele sector?

De Innovatiecafés staan in het teken van kennisdeling, netwerkvorming en verdieping. Ieder Innovatiecafé heeft een centraal thema. Aan de hand van korte inhoudelijke presentaties van gastsprekers gaan we met elkaar in gesprek. Doel hierbij is om ontwikkelvraagstukken te verkennen en uitdagingen en kansen te benoemen. De opbrengsten van deze gesprekken zullen we vervolgens weer terugkoppelen aan de sector. Tijdens het Innovatiecafé kunnen wij jullie informeren over onze vernieuwde regeling, ontwikkel-programma’s en workshops. En natuurlijk, hoe je hier aan deel kunt nemen!

Hoe het werkt

De Innovatiecafés starten in september en vinden plaats op woensdagavond in Woerden, Houten en Zeist. Een gedeelde maaltijd is volgens ons de basis voor een goed gesprek. Daarom ben je vanaf 18.15 uur welkom om aan te schuiven. Het inhoudelijke programma duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Wil je bij een van deze drie innovatiecafés aanwezig zijn? Meld je dan aan via het aanmeldformulier om zeker te zijn van een plek. Deelname is gratis, maar het aantal beschikbare plekken is beperkt. Voor vragen kan je terecht bij Casper Broekaart via innovatiemakelaar@cultuurinnovatiefonds.nl.

De spreker op 28 september is Bo Hendriksen, cultuurmakelaar voor Uit in Zeist en werkt samen met CIPU aan de organisatie van het Innovatiecafé in Zeist op 28 september 2022. Als lokale aanjager van nieuwe ontwikkelingen ziet Bo een enorme meerwaarde voor Zeist om samen te werken met CIPU als het gaat om de verdere ontwikkeling van de culturele sector op digitaal gebied.

LEES HIER HET INTERVIEW MET BO  

MELD JE HIER AAN!

 

Cookie-instellingen