MBO brede conferentie: Inspiratie op het Spoor

14 keer bekeken 0 reacties

Begin

16-06-2022 om 09:15

Einde

16-06-2022 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Spoorwegmuseum Utrecht

Op vrijdag 17 juni 2022 kan je nieuwe inzichten en kennis opdoen op de landelijke mbo brede conferentie ‘Inspiratie op het spoor’ van de externe projecten van de MBO Raad.

We ontvangen je graag in het Spoorwegmuseum te Utrecht. In een inspirerende omgeving ga je op ontdekkingsreis, zodat je synergie en positieve verandering kan creëren binnen jouw school. 

 Wat kan je verwachten? 

We hebben een gevarieerd programma samengesteld waarin zowel boeiende sprekers als interessante workshops zijn opgenomen. We verbinden, leren van elkaar en gaan in gesprek over actuele ontwikkelingen in het mbo. Van burgerschap & examinering, alumni, LOB, Levan Lang Ontwikkelen tot aan vitaal mbo & studentenwelzijn. Kortom, we behandelen een breed aantal thema’s waar kruisbestuiving en het delen van mooie praktijkvoorbeelden centraal staan.  

 We ontvangen je met koffie en thee vanaf 09.15 uur. Om 9.45 uur starten we, eerst met elkaar, daarna volgen vier rondes met keuze uit meerdere workshops en lezingen. Zo kan je in gesprek over stagediscriminatie, digitale weerbaarheid of ga je op zoek naar de ruimte in de regels. Het is ook mogelijk een ronde over te slaan om te netwerken met of lekker te ontspannen tijdens een yogasessie. Afsluitend is er een netwerkborrel om met jouw collega’s uit het land nog even na te praten. Kortom, een programma dat je niet wilt missen. We kijken uit naar jouw komst. 

Pak deze inspiratie en vernieuwde energie met beide handen aan: Het volledige programma en alle bijkomende informatie vind je hier.  

 En ja, vol is vol.  

 Praktische informatie: 

  • Doelgroep: medewerkers van mbo-scholen, o.a. beleidsadviseurs, programma- en projectmanagers, LOB’ers, docenten, teamleiders 
  • Datum: Vrijdag 17 juni 2022 
  • Locatie: Spoorwegmuseum Utrecht 
  • Kosten: € 50,- ex BTW. per deelnemer 
  • Tijd: 9:15-16.00 uur 
  • Inschrijven: klik hier 

  

 

 

Cookie-instellingen