Rotterdamse Dakendagen Festival 2022

31 keer bekeken 0 reacties

Begin

02-06-2022 om 00:00

Einde

06-06-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Rotterdam

Van donderdag 2 t/m zondag 5 juni wordt er weer als vanouds de Rotterdamse Dakendagen georganiseerd. Tijdens het festival kun je op ontdekkingstocht over daken in de hele stad.

Rotterdamse Dakendagen wil laten zien hoe het benutten van daken kan bijdragen aan een gezonde, levendige, inclusieve, aantrekkelijke en toekomstbestendige stad. Dat gebeurt onder andere met het jaarlijkse festival, waar alle Rotterdammers en bezoekers van de stad welkom zijn op de daken. De boodschap is eigenlijk heel simpel: je kan het dak op! En wanneer je daar bent ontdek je zeeën van nieuwe ruimte. Ruimte voor kunst en cultuur, duurzaamheid, sport, (bio)diversiteit, recreatie en nog veel meer. Wij laten zien hoe we die ruimte (beter) kunnen gebruiken.

We maken van de Rotterdamse binnenstad een open laboratorium, tonen daar inspirerende voorbeelden, onderzoeken op prikkelende wijze de potenties van het daklandschap en reflecteren met bewoners en professionals op de (on)mogelijkheden van daken. We streven een internationale voorbeeldfunctie na als het gaat om de mogelijkheden van dakgebruik, met innovatieve en spraakmakende projecten op de daken. Om zo te dienen als inspiratiebron en aanjager; met tijdelijke artistieke interventies, duurzame projecten en het delen van kennis.

Programma en tickets vanaf 5 mei op deze site.

Over ons - Rotterdamse Dakendagen 

0  reacties

Cookie-instellingen