Destination: Design

13 keer bekeken 0 reacties

Begin

29-03-2022 om 10:00

Einde

29-03-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Destination: Design is een nieuw vakevenement voor interieur-professionals, dat plaatsvindt op maandag 28 en dinsdag 29 maart 2022 in de Fokker Terminal in Den Haag.

 

Het evenement is een initiatief van 24 Nederlandse en internationale designmerken, vanuit een collectief verlangen om een ontmoetingsmoment te creëren waarbij zij nieuwe collecties aan professionals uit de branche tonen.

Omdat grote designbeurzen afgelopen jaren niet, of in een beperkte vorm doorgingen, besloot het collectief de handen ineen te slaan om de nieuwste collecties weer persoonlijk voor te stellen. Hans Filippini (Director Marketing & Sales Operations, Leolux Furniture Group) licht toe: “In januari dit jaar, rond de tijd dat IMM Keulen had moeten plaatsvinden, pleegden initiatiefnemers Marieke van den Berg (eigenaar, LABEL Vandenberg) en ik de eerste telefoontjes.”

“De toezeggingen stroomden binnen. Toen de bal eenmaal rolde, sloten steeds meer mooie merken zich aan. Een signaal dat er behoefte is aan echte ontmoetingen en gesprekken. We kijken uit naar een verbindend en inspirerend evenement. Een event waarbij we weer van elkaars ervaringen kunnen leren en samen mooie stappen kunnen zetten in de richting van ons gemeenschappelijke doel. Destination: Design.”

Daphna Laurens ontwerpt ruimtelijk concept voor Destination: Design
De Eindhovense designstudio Daphna Laurens tekent voor het ruimtelijk ontwerp, dat bezoekers moet prikkelen en inspireren. Cruciaal in de opdracht was dat het echt met e´n voor de deelnemende merken ontworpen zou worden. Het open karakter staat daardoor centraal.

“Als een tentoonstelling-format ontwierpen we lange banen van vier meter breed die de indrukwekkende lengte van de Fokker Terminal benadrukken. Wat we bijzonder vinden is dat dit echt in het collectief ontstaan is, iedere deelnemer staat er hetzelfde in. Ook voor de huisstijl gingen we daarom op zoek naar het gemeenschappelijke. Na de afgelopen jaren hadden we zin in optimisme en vrolijkheid, vandaar bijvoorbeeld de keuze voor banners in groentinten en roze gordijnen”,  aldus Daphna van Daphna Laurens.

Meer informatie over de beurs en de deelnemers vind je hier. Bezoeken van de beurs is kostenloos, maar moet worden aangemeld via dit formulier. Aanmelden kan tot 24 maart 2022.

Locatie
Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag

Destination: Design vindt plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Jarenlang werden hier de beste luchtvaarttechnici opgeleid op de Anthony Fokkerschool. Tegenwoordig is de imposante, 9 meter hoge hangar een CO2-neutrale locatie voor inspirerende evenementen.

Openingstijden
Maandag 28 maart: 10.00 tot 20.00 uur
Dinsdag 29 maart: 10.00 tot 17.00 uur

Cookie-instellingen