Design 2 Manufacturing (D2M)

195 keer bekeken 0 reacties

Begin

21-09-2022 om 14:00

Einde

22-09-2022 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Hal 4 van Kortrijk Xpo België

De beurs Prototyping MNE in Kortrijk ondergaat een metamorfose en wordt D2M (Design 2 Manufacturing). Een netwerkevent over de verbinding tussen de ontwerp- en de maakindustrie. De beurs staat gepland voor 21 en 22 september 2022.

Prototyping-MNE was anno 2020 een beurzencombi die ontstond uit de beurzen Machineering Network Event (maaktechnologie) en Prototyping (industrial design en prototyping). De nieuwe waardeketen van het slimme (maak)bedrijf dat innovatie snel naar de markt wil brengen, vereist volgens beursorganisatie Industrialfairs en organiserende partners een dynamische en digitale integratie van alle relevante processen in combinatie met het gebruik van innovatieve productie-en designtechnieken.

Design to Manufacturing (D2M)

De nieuwe naam geeft de missie van de beurs voor de maakindustrie van (over)morgen in een duidelijke statement weer: Design to Manufacturing. D2M wordt een netwerkevent waar zowel designers/productontwikkelaars als productiegerelateerde afdelingshoofden een representatief Benelux aanbod vinden om alle puntjes tussen ontwerpen en maken te verbinden, aldus de ambitie van de organisatie.

👉🏼 https://www.d2m.be/nl/home

Cookie-instellingen