Inspiratiesessie ‘Professioneel Innoveren’

32 keer bekeken 0 reacties

Begin

13-04-2021 om 15:30

Einde

13-04-2021 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Innoveren is een vak. Innoveren doe je er niet zomaar ‘even bij’. Wanneer je goede ideeën wilt laten slagen en je product of dienst perfect wilt laten aansluiten bij de wensen van de eindgebruiker, dan vlieg je innovatie op een serieuze manier aan.

Want hoe vaak belandt een goed idee niet in de prullenbak? Hoe vaak wordt er geld gestoken in producten of processen die niet blijken te werken? Uit onderzoek blijkt dat zelfs 80% van de innovaties faalt.

Milou van Elburg, is innovatieconsultant en begeleidt ondernemers in de slag naar de professionele aanpak. In deze inspirerende webinar laat Milou zien hoe je het proces van innoveren inricht, hoe je aannames kunt testen en welke methodieken je kunt inzetten voor een goed eindresultaat.

Programma inspiratiesessie:

  • Hoe valideer je snel of er markt is voor jouw innovatieve idee?
    Heeft jouw klant er behoefte aan? En is hij ook bereid te betalen?
  • Vakkundig opzetten van online en offline experimenten. Build-measure-learn!
  • Hoe je de wereld van je klant en de daarbij behorende uitdagingen ècht leert begrijpen – Onderzoek de wensen van je klant zonder sociaal wenselijke antwoorden te krijgen.
  • Falen hoort bij innoveren, maar zo doe je het goed!
  • Innoveren als een vakman.

Wil je na deze inspiratiesessie innoveren echt een plek geven binnen jouw organisatie?
Schrijf je dan in voor de meerdaagse training: Professioneel Innoveren. Start 28 mei 2021. Een online en offline leerprogramma waarmee je als ondernemer of toekomstig innovatiemanager het proces van innoveren succesvol leert in te richten.

 

Meer info? Inspiratiesessie Professioneel Innoveren – cibapnext -voor MKB’ers en ZZP’ers 

Cookie-instellingen